sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen



Sain työkaverilta pienenrasiallisen konvehteja ja pitihän sitä töistä "hamstrata" muutama suklaamuna, kun sellaisia oli tarjolla. Kotiin päästyäni piti ottaa kuva, joka sopisi pääsiäiseen hyvin.

Ostettiin avomieheni kanssa jo jonkin aika sitten K-Raudasta Vallilan verho, joka oli lhennystä vaille valmis. Sain otettua verhon mukaan vanhemmilleni, jokin aika sitten ja lyhensin sen. Nyt verho koristaa keittiömme ikkunaa. Olinkin jo kaivannut vaihtelua keittiön verhoille.


Pitkäperjantaina minä ja avomieheni menimme katsomaan elokuvaa nimeltä Manchester by the sea. Elokuva oli saanut kriitikoilta hyvät arvosanat, mutta mielestäni elokuvassa ryvettiin pääosan esittäjän epäonnistuneessa elämässä, joka väsytti ja turhautti. Alussa taisin tirauttaa kyyneleen, kun miehen asunto paloi ja hänen lapset siinä samalla. Kauheaa, mutta kun kokoajan palattiin ajassa taakse miehen entiseen elämään ja sen kurjuuteen en enään meinannut jaksaa pitää silmiäni auki. En siis henkilökohtaisesti suosittele elokuvaa.

Elokuvan jälkeen kävimme Kampin Plantagenissä ostamassa meille kaksi pientä Viirivehkaa. Ostettiin niille myös ruukut. Viirivehkat puhdistavat- ja kosteuttavat huoneilmaa. Tosiaan tarvitsisimme isompia kasveja, jotta niistä olisi isompi hyöty.



Lauantaina käytiin mieheni ja hänen veljen ja äitinsä kanssa Asikkalassa. Mentiin katsomaan veljesten mummoa, joka oli juuri päässyt sairaalasta. Iso-Äiniössä sanoi ihan kunnolla lunta, kun istuttiin kahvipöydässä. Rupattelun jälkeen lähdimme ajamaan kohti Lahtea, jossa meidän pitäisi lounastaa. Mentiin syömään bistroon nimeltä Popot. Minä ja avomieheni äiti tilasimme molemmat tomaattirisotot ja veljekset naudanliha annokset.



Risotto oli todella hyvää ja vatsani oli täynnä vielä monta tuntia syönnin jälkeenkin. Risotto oli kyllä turhan raskas se sisälsi paljon juustoa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti