lauantai 5. elokuuta 2017

Häissä häivähdys 50 lukua

22. päivä  heinäkuuta

Kaverimme hääkutsussa luki, että teemassa olisi häivähdys 50 lukua, tästä sain hyvän tilaisuuden käyttää kaapissani roikkuvaa fiftarityylistä polka dot mekkoa. Kävin Kampissa Q-hairissa laitattamassa itselleni 50-luvun kampauksen. Mekkooni lisäsin helmikaulakorun, kultaiset korvakorut- ja vintage laukun ja punasin huulet punaisiksi. Minulla ei ollut teemaan sopivia kenkiä vaan uudet vaaleanpunaiset sandaalit, jotka olin jo aiemmin hankkinut serkkuni häitävarten. Häälookkini oli täydellinen kampausta ja pukua myöten.

Ennen Kuninkaankartanolle siirtymistä kaikki vieraat ajoivat morsiusparin luokse, jossa jokaisen autot koristeltiin. Pian morsiuspari saapui ja he kertoivat menneensä edellisenä päivänä maistraatissa naimisiin. Sulhanen on Bosnialainen, joten heidän tapoihin kuuluu siirtyä hääpäikalle autokulkueessa ja torvia tööttäillen.







                                                              Tältä näytin häissä minusta asuni osui aika nappiin teeman                                                                     kanssa.

Häät olivat mukavat ja ruoka oli hyvää. Tuli taas syötyä turhan paljon makeita herkkuja yksi kakkupala ja cupcake oli liikaa. No nyt onneksi tuollaisia herkkuja ei ole tarjolla. Lähdettiin myöhään illalla ajelemaan kotiin Herttoniemeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti